İFOLDER.NET TEN DOSYA İNDİRME

9 Eylül 2012 Pazar

Merhaba arkadaşlar,paylaştığım dosya indirme sitelerinden biri olan ifolder.net ten dosya indirmek rusça bilmeyen arkadaşlar için zor olabileceğini düşünerek ayrıntılı ve resimli olarak nasıl bir yol izleyeceğinizi açıklamaya çalıştım,umarım işinize yarar ;) NOT: RESİMLERİ DAHA BÜYÜK GÖRMEK İÇİN SAĞ TUŞ YAPIP---> YENİ PENCEREDE AÇIN.





1-Öncelikle indirmek istediğiniz ifolder linkine tıkladığınızda ya 1. yada 2. resimdeki gibi iki seçenekten biri şeklinde açılacaktır,açılan sayfaya göre tıklamanız gereken yerleri resimde belirttim.
2.Yazdığım yere tıkladığınızda aşağıdaki resimdeki gibi reklam listesinin olduğu bir sayfaya yönleniceksiniz,bu reklamlardan herhangi birine tıklayın.




3-Reklama tıkladıktan sonra sağ üstte 30 saniyeden geri saydığını görüceksiniz.(aşağıdaki resim)





4-Saniye sayımı bitince aşaığdaki gibi bir yazı çıkıcak "нажмите сюда "  ona tıklayın.




5-Ona tıkladıktan sonra resimde gördüğünüz rakkamları boş kutucuğa yazıp enter yapmanız beklenicek.
her sayfada çıkan rakkamlar farklıdır,bu sadece bir örnektir.




6-Rakkamları girip enter yaptıktan sonra aşağıdaki gibi "cкачать" yazan bir yazı çıkıcak,indirin anlamına geliyor,ona tıklayın.



7-Ve son olarak indirmek istediğiniz dosyanın onayı ekranıza gelicek ;) Tamam a tıklayın.
bu arada yeni sayfalar şeklinde otomatik açılan reklam sayfalarını kapatın.

Oldukça uzun bir anlatım olmuş olsa da birkaç kez yaptığınızda eminim çok rahat download ediceksiniz,ifolder diğer sitelere göre çok çok iyi bir site,diğerleri gibi bekletmez şekerler..hepinize kolay gele ;)

0 yorum: